Çi Kitap İncelemesi - Akilah Azra Kohen Kitabı

Çi Kitap İncelemesi - Akilah Azra Kohen Kitabı

Çi, üç kitaptan oluşan serinin ikinci kitabı. Birinci kitap olan Fi'de başlayan olaylar ve karakterlerin hikayeleri Çi ile daha gelişiyor, zaman biraz daha ileri alınıyor. Bu nedenle Çi'yi bir geçiş kitabı olarak görüyorum.

Çi'de diğer kitap gibi kendini okutturan hikayesi, sürükleyici anlatımı ile keyifle okunacak bir kitap. Zaten çok kalın da olmaması nedeniyle hemen okuyacak ve asıl hikayenin başlayacağı Pi'nin hemen önünde bulacaksınız kendinizi.

Büyük ihtimalle üç kitabı set olarak alacağınız için bu kitabı almış ve okumuş olacaksınız. Eğer ilk kitabı okumadıysanız bu kitabı okumayın, yoksa hiç bir şey anlamazsınız. Zaten kitabın başında da “ DUR! Fi'yi okumadıysan SAKIN başlama! Anlayamaz, kaybolursun bu sayfa sonrasında. Önce Fi, sonra Çi.” yazıyor.

Ben neokur'da Çi'ye 5 üzerinden üç vermiştim. Şayet sizin de kitapla ilgili söylemek istedikleriniz veya yapmak istediğiniz bir eleştiri varsa aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz. Keyifli okumalar..

Not: Bu yazı edebi bir inceleme değildir. Parasını verip orijinal kitabı almış bir okurun kişisel değerlendirmesidir.





İlgili google aramaları: çi kitap incelemesi, çi yorumları, Akilah Azra Kohen, Akilah Azra Kohen kitapları, kitap incelemesi, kitap incelemeleri, kitap yorumları, Akilah Azra Kohen kitapları nasıldır, çi nasıl bir kitap, çi kitabının hikayesi, çinin konusu, yeni kitaplar, eski kitaplar, yeni kitap incelemeleri

Post a Comment

Daha yeni Daha eski