Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Tarım Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir 



Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) tarım bölümü 2013-2014 güz dönemi ara sınav sorularını ( vize sınavı ) aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Başlıkların üzerinde açıköğretim fakültesi soru sistemi linkleri vardır. Başlıkların üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek soruları indirebilir ya da başlıkları tıklayarak açılan sayfa üzerinden soruları online olarak görüntüleyebilirsiniz.

Sınav soruları .swf formatında olup herhangi bir flash oynatma programı ile görüntüleyebilir ya da bilgisayarınızda bulunan herhangi bir tarayıcının üzerine sürükleyip bırakarak internet tarayıcınızdan görüntüleyebilirsiniz.

UYARI: Sınar sorularını bilgisayarınıza indirmeniz halinde MYusufKIRTIL.com 'un kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
GÜNCELLEME: AÖF sitesinde yapılan güncelleme ile sorular pdf olarak değiştirilmiştir. Bağlantılarda AÖF soru sitemindeki pdf dosyaların bağlantıları bulunmaktadır. Dosyalar site ile bağlantılı herhangi bir yerde yüklü değildir.


1.YARIYIL
1.Oturum - Cumartesi Sabah (1145)
Genel biyoloji I, genel kimya I, tarımsal meteoroloji, temel bilgi teknolojileri I
2.Oturum - Pazar Sabah (2145)
Teknolojinin bilimsel ilkeleri I, ekoloji ve çevre bilgisi, genel matematik, İngilizce I, Almanca I, Fransızca I

3.YARIYIL
3.Oturum - Cumartesi Öğleden Sonra (3345)
Hayvan yetiştirme, fitopatoloji, entomoloji,Türk dili I
4.Oturum - Pazar Öğleden Sonra (4345)
Bahçe tarımı II, tarla bitkileri II, tarımsal yapılar ve sulama, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I

OTURUM KODLARI CEVAP ANAHTARI
BU YAZIYI PAYLAŞABİLİR MİSİN ?

TARIM BÖLÜMÜNE AİT DİĞER İÇERİKLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN
Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Tarım Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir

ilgili google aramaları : tarım çıkmış sorular çıkmış soruları soruları indir tarım eski sorular sınav soruları aöf soruları tarım indir anadolu üniversitesi geçmiş yılların soruları tarım açıköğretim 2013 2014 güz dönemi tarım ara sınav soruları vize soruları tarım aöf 2013 2014 güz dönemi vize sorularını geçmiş yıllar sorularını aöf tarım eski sorularını indir tarım sorular tarımbölümü 2013 soruları 2012 soruları 2013 vize soruları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski