2019 Okuma Hedefim

2019 Okuma Hedefim - 2019 Okuma Hedefim


2018 yılını geride bırakmış bulunmaktayım ve Allah'a şükür, 2018 yılı benim hayatımda önemli değişikliklerin yaşandığı bir yıl oldu. İnşallah 2019'da aynı şekilde geçer...

Geçen yıl fırsat buldukça -fırsat oluşturarak- bolca kitap okumaya çalıştım. Boş zamanlarımı internetten ve sosyal medyadan ziyade kitap okuyarak geçirmeye çalıştım. Bu sayede 27 kitap okuma planıyla başladığım yılı 38 kitap okuyarak geçirdim. 

Bu yıl aslında hedefim 53 kitap okumaktı ancak Allah kısmet ederse, kitap okuma zamanlarımı ayırmam gereken sorumluluklarım olacağı için hedefi düşük tutmak durumunda kaldım. Bir de Barış Özcan'ın ikiye bölme metodu da kafama yattığı için bu yıl 30 kitap okuma hedefiyle yola çıktım. Vakit buldukça okuduğum kitapların kısa değerlendirmelerini blogumda yazacağım, ayrıca bu sayfada instagram paylaşımlarımı ekleyerek okuduğum kitapların hepsini listeleyeceğim. 



Bu listeyi kenfi motivasyonum için paylaşıyorum. Ben zaten hali hazırda her yeni kitaba başladığımda instagram hesabımda paylaşıyorum. Eğer kitap okumak istiyor ama sürekli bahaneleriniz oluyorsa siz de motivasyon için bu şekilde bir çözüm düşünebilirsiniz.

Ben instagram paylaşımlarım dışında neokur ve vikitap'ta kısa değerlendirmelerimi yazıyorum ve kitap puanlarımı giriyorum. Kitap istatistiklerimi de vikitap üzerinde tutuyorum. Bu iki siteyi okuyan arkadaşlar biliyordur zaten. Bilmeyenlere de tavsiye ederim. Başlayacağınız bir kitapla ilgili yorumlara ve değerlendirmelere bakabilirsiniz.



 2019'da Okuduğum Kitaplar


1/30


2/30
4/30

5/30

6/30

7-30

8/30

9/30






.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski