Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir  



Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü 2013-2014 güz dönemi ara sınav sorularını ( vize ) aşağıda paylaşılmıştır.

Başlıkların üzerinde açıköğretim fakültesi soru sistemindeki (yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr) swf kitapçıkların bağlantı adresleri vardır. Başlıkların üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek soruları indirebilir ya da tıklayıp online olarak görüntüleyebilirsiniz.

Sınav soruları flash (.swf) formatında olup herhangi bir flash oynatma programı ile görüntüleyebilir ya da bilgisayarınızda bulunan herhangi bir tarayıcının üzerine sürükleyip bırakarak internet tarayıcınızdan görüntüleyebilirsiniz.

DİKKAT: Sınav sorularını bilgisayarınıza indirmeniz halinde MYusufKIRTIL.com 'un kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
GÜNCELLEME: AÖF sitesinde yapılan güncelleme ile sorular pdf olarak değiştirilmiştir. Bağlantılarda AÖF soru sitemindeki pdf dosyaların bağlantıları bulunmaktadır. Dosyalar site ile bağlantılı herhangi bir yerde yüklü değildir.


1.YARIYIL
1.Oturum - Cumartesi Sabah (1140)
Muhasebe ve hukuk, genel muhasebe I, temel bilgi teknolojileri I
2.Oturum - Pazar Sabah (2140)
Genel işletme, iktisada giriş I, genel matematik, İngilizce I, Almanca I, Fransızca I

3.YARIYIL
3.Oturum - Cumartesi Öğleden Sonra (3340)
Envanter ve bilanço, kamu maliyesi, genel vergi hukuku,Türk dili I
4.Oturum - Pazar Öğleden Sonra (4340)
Muhasebe denetimi, Türk vergi sistemi, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I

OTURUM KODLARI 
CEVAP ANAHTARI

BU YAZIYI PAYLAŞABİLİR MİSİN ?
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI BÖLÜMÜNE AİT DİĞER İÇERİKLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN
Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir

ilgili google aramaları : muhasebe ve vergi uygulamaları çıkmış sorular çıkmış soruları soruları indir eski sorular sınav soruları aöf soruları indir anadolu üniversitesi muhasebe ve vergi uygulamaları geçmiş yılların soruları muhasebe ve vergi uygulamaları açıköğretim 2013 2014 güz dönemi ara sınav soruları vize soruları aöf 2013 2014 güz dönemi vize sorularını geçmiş yıllar sorularını muhasebe ve vergi uygulamaları aöf eski sorularını indir sorular muhasebe ve vergi uygulamaları2013 çıkmış soruları 2013 soruları aöf 2012 soruları 2011 soruları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski