Şu Anda Okuduğum Kitap | Fyodor Mihayloviç Dostoyevski - Karamazov Kardeşler

Şu Anda Okuduğum Kitap | Fyodor Mihayloviç Dostoyevski - Karamazov Kardeşler
 


Fırsat buldukça kitap okumaya ve kitap okumak için zaman ayırmaya çalışyorum. Kendimce bir gelenek haline getirip kitaba başlarken başladığım kitabı instagram ve neokur'da paylaşırım. Ancak bu paylaşımları blogumda da yapmaya karar verdim. 

Esas olarak severek okuduğum bir kaç tür olsa da farklı türlerden kitap okuyorum. Belki paylaştığım kitapla ilgili fikri olan veya bana o alanda kitap önerecek kişiler de olabilir. İnceleme yazmaya üşensem de en azından güncel olarak okuduğum kitabı blogumdan paylaşayım. 


23 Mayıs 2018'de Karamazov Kardeşler'e başladım. İnstagramda da yazdım; baya heybetli bir kitap. Ramazan dolayısıyla da pek fırsat olmuyor, biraz uzun sürecek gibi ama önemli olan sayfa sayısı değil, sonunda alacağım tad. 

Karamazov Kardeşler'le ilgili olarak değerlendirmeleriniz, yorumlarınız veya bana kitap önerileriniz varsa aşağıda yorum kısmından yazabilirsiniz. Yorumlar blogumda ücretsizdir :) 

Son bir şey söyleyeyim. Kitap okumak güzeldir. İnsanı değiştirir hem de bir güzel geliştirir. Belki herkes sıfır kitap alamayabilir ama kitaba ulaşmak çok çok kolay. Ben birçok arkadaşıma ödünç kitap veriyorum. Eminim sizin çevrenizde de kitap temin edebileceğiniz insanlar vardır. Benim tavsiyem çok önem arz etmeyebilir ama çok çok kitap okuyun derim....


Post a Comment

Daha yeni Daha eski