Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Hemşirelik Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir



Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) hemşirelik ön lisans programı 2013-2014 güz dönemi vize sınavı soruları ( ara sınav ) aşağıda paylaşılmıştır.

Aşağıdaki başlıkların üzerine tıklayarak bağlantılardan soruları online olarak görüntüleyip inceleyebilir ya da bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Aşağıda bulunan başlıkların üzerinde üzerinde açıköğretim fakültesi soru sistemi olan yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki soruların bağlantı adresleri vardır. Başlıkların üzerine tıklayıp soruları online olarak görüntüleyebilir veya başlıkların üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek soruları indirebilirsiniz.
Sorular .swf ( flash) formatında olup herhangi bir flash oynatma programı ile veya bilgisayarınızda bulunan herhangi bir internet tarayıcısı ile görüntüleyebilirsiniz.

Uyarı: Soruları bilgisayarınıza indirmeniz halinde MYusufKIRTIL.com 'un kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
GÜNCELLEME: AÖF sitesinde yapılan güncelleme ile sorular pdf olarak değiştirilmiştir. Bağlantılarda AÖF soru sitemindeki pdf dosyaların bağlantıları bulunmaktadır. Dosyalar site ile bağlantılı herhangi bir yerde yüklü değildir.


1.YARIYIL
1.Oturum - Cumartesi Sabah (1103)
Psikolojiye giriş, farmakoloji I, hemşirelik esasları, insan anatomisi ve fizyolojisi I
2.Oturum - Pazar Sabah (2103)
Genel mikrobiyoloji I, genel mikrokimya I, İngilizce I, Almanca I, Fransızca I

3.YARIYIL
3.Oturum - Cumartesi Öğleden Sonra (3330)
Genel pataloji I, epidemiyolojiye giriş ve infeksiyon hastalıkları, sağlık kurumları yönetimi I, hemşirelik tarihi ve deontolojisi, Türk dili I
4.Oturum - Pazar Öğleden Sonra (4330)
Psikiyatri hemşireliği, doğum ve kadın hastalıkları hemşireliği, afetlerde hemşirelik bakımı ve ilkyardım, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I

OTURUM KODLARI 
CEVAP ANAHTARI

BU YAZIYI PAYLAŞABİLİR MİSİN ?

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNE AİT DİĞER İÇERİKLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN
Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Hemşirelik Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir


ilgili google aramaları : hemşirelik çıkmış sorular çıkmış soruları soruları indir eski sorular sınav soruları aöf soruları indir anadolu üniversitesi geçmiş yılların soruları açıköğretim 2013 2014 güz dönemi ara sınav hemşirelik önlisans programı hemşirelik bölümü bölümünün soruları vize soruları aöf 2013 2014 güz dönemi vize sorularını hemşirelik bölümü eski sorular 2013 vize soruları 2014 vize soruları 2012 vize soruları son on yılın soruları geçmiş yıllar sorularını aöf eski sorularını indir sorular

Post a Comment

Daha yeni Daha eski