Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Dış Ticaret Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir   



Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Dış Ticaret bölümü 2013-2014 güz dönemi vize sınavı sorularını ( ara sınav ) aşağıdaki bağlantılar üzerinden her bir oturum için ayrı ayrı olarak görüntüleyebilir veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Başlıklar üzerinde açıköğretim fakültesi soru sistemindeki (yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr) bağlantı adresleri vardır. Başlıkların üzerine tıklayıp soruları online olarak görüntüleyebilir veya başlıkların üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek soruları indirebilirsiniz.

Sınav soruları flash (.swf ) formatında olup herhangi bir flash oynatma programı ile görüntüleyebilir ya da bilgisayarınızda bulunan herhangi bir tarayıcının üzerine sürükleyip bırakarak internet tarayıcınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Dikkat: Sınav sorularını bilgisayarınıza indirmeniz halinde MYusufKIRTIL.com 'un kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.
GÜNCELLEME: AÖF sitesinde yapılan güncelleme ile sorular pdf olarak değiştirilmiştir. Bağlantılarda AÖF soru sitemindeki pdf dosyaların bağlantıları bulunmaktadır. Dosyalar site ile bağlantılı herhangi bir yerde yüklü değildir.


1.YARIYIL
1.Oturum - Cumartesi Sabah (1138)
Hukukun temel kavramları, genel muhasebe, iletişim bilgisi, temel bilgi teknolojileri I
2.Oturum - Pazar Sabah (2138)
Sosyolojiye giriş, iktisada giriş, genel matematik, İngilizce I, Almanca I, Fransızca I

3.YARIYIL
3.Oturum - Cumartesi Öğleden Sonra (3338)
Dış ticaretin finansamını ve teşviki, dış ticarette girişimcilik, uluslararası lojistik, Türk dili I
4.Oturum - Pazar Öğleden Sonra (4338)
Gümrük mevzuatı, kambiyo mevzuatı, vergi hukuku, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I

OTURUM KODLARI 
CEVAP ANAHTARI

BU YAZIYI PAYLAŞABİLİR MİSİN ?
DIŞ TİCARET BÖLÜMÜNE AİT DİĞER İÇERİKLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN
Açıköğretim Fakültesi ( AÖF ) Dış Ticaret Bölümü / Programı 2013 - 2014 Güz Dönemi Ara Sınav ( Vize ) Soruları İndir

ilgili google aramaları : dış ticaret çıkmış sorular çıkmış soruları soruları indir eski sorular sınav soruları aöf soruları indir dış ticaret bölümünün anadolu üniversitesi geçmiş yılların soruları açıköğretim 2013 2014 güz dönemi ara sınav soruları vize soruları dış ticaret dış ticaret bölümü aöf 2013 2014 güz dönemi vize sorularını geçmiş yıllar sorularını dış ticaret aöf eski sorularını indir sorular dış ticaret eski sorular bölümü bölümünün eski soruları sorularını çıkmış sorularını 2013 soruları 2012 soruları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski