Facebook 'ta Sayfayı Beğenenler Nasıl Silinir ? ( Yöneticiler İçin ) 








Facebook'un kullanım oranları, kullananların yaş skalası, kimlerin neler paylaştığı, insanların ne kadar vakit geçirdiği gibi hususları artık konuşmaya bile gerek yok. Facebook'a o kadar alıştık ki; artık bir çoğumuz kişisel profilimizin yanı sıra açtığımız facebook sayfalarından içerik paylaşmaya, ticari veya eğlence amaçlı kullanacağımız kendi hedef kitlemizi oluşturmaya başladık.

Tabii ki sayfa oluşturmak bu kadar kolay ve basitken, sayfanın moderasyondan da biraz anlamak gerekiyor. Zira sayfada reklam paylaşanlar, müstehcen içerik paylaşanlar gırla gidiyor.

Facebook arayüzünü sürekli geliştiriyor. Tabi ki bu durum sayfa ayarları ve yönetici ayarları için de geçerli. Son dönemlerle yapılan geliştirmelerle sayfa ayarlarında da bazı değişiklikler oldu. Bu değişiklikler sonrası sayfayı beğenenleri silme eski yerinden biraz farklı olduğu için ilk etapta bulunamıyor. Bu nedenle beğenenlerin silinebileceği bölümü adım adım resimli anlatım olarak sizlerle paylaşmak istiyorum.


1- Facebook sayfasının kapağının üst kısmında bulunan " Ayarlar " sekmesini tıklayın.







2- Sol kısımda bulunan " Engellenmiş Kullanıcılar " butonuna tıklayın.










3- Açılan sayfanın üst kısmında aşağı doğru ok işareti bulunan açılır menü butonunu tıklayın.







4- Açılan menüzden " Bunu Beğenen Kişiler " linkini tıklayın









5- Açılan bir sonraki sayfada sayfayı beğenen kullanıcılar karşınıza gelecek. Buradan sayfadan silmek istediğiniz kişinin isminin sağ tarafında bulunan çark simtesinin yanındaki ok işareti bulunan açılır menüyü tıklayın.







6- Son olarak yapmanız gereken şey açılan menüdeki " Kaldır " linkine tıklamak.












ilgili google aramaları: facebook sayfa ayarları, facebook sayfa yönetme, sayfadan kullanıcı silme, beğenenler nasıl silinir, kullanıcı silme, face sayfaları, face sayfaları, face sayfalarının yönetimi nasıl olur, face sayfadan kullanıcı silme

Post a Comment

Daha yeni Daha eski